• ris
    • BibTeX

Sensoryczna ocena jakości żywności

Babicz-Zielińska, Ewa; Rybowska, Agnieszka; Obniska, Wiesława

Title:

Sensoryczna ocena jakości żywności

Creator:

Babicz-Zielińska, Ewa ; Rybowska, Agnieszka ; Obniska, Wiesława

Date:

2016

Resource Identifier:

książka

Publisher:

Akademia Morska w Gdyni

Subject and Keywords:

jakość żywności ; ocena sensoryczna ; analiza sensoryczna ; żywność - jakość

Source:

image/x.djvu

Language:

pol

Relation:

1/2017

Rights Management:

Akademia Morska w Szczecinie

Source:

000-093936-000

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

HTML5 support detected.

HTML5 (Canvas API) is not supported!

#testJavaBasedHandler($redirectAfterTest $finalContentUrl $!{listOfHandlersUrl})
Apply