Obiekt

Tytuł: Sensoryczna ocena jakości żywności

Typ zasobu:

książka

Wydawca:

Akademia Morska w Gdyni

Format:

image/x.djvu

Identyfikator zasobu:

oai:smp.pm.szczecin.pl:2348

Język:

pol

Powiązania - sygn. DVD:

1/2017

Prawa:

Akademia Morska w Szczecinie

Źródło - sygn. oryg.:

000-093936-000

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-04-24

Data dodania obiektu:

2018-04-24

Liczba wyświetleń treści obiektu:

20

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://smp.pm.szczecin.pl/publication/2596

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Sensoryczna ocena jakości żywności 2018-04-24

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji